Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
187,704 results
The selections or defaults defined for this collection may have been too restrictive for this search query. You can refine your results for this search.
Kosova Press (Serbia) 12/08/2019 06:06
Qendra "Gjenocidi në Kosovë - Plagë e Hapur", në një deklaratë për media ka theksuar se propaganda e shtetit serb në funksion të mohimit të gjenocidit në Kosovë është intensifikuar dhe se në kuadër të kësaj strategjie duhet të shihet edhe deklarata e fundit e presidentit aktual të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ku nuk paraqet asnjë risi, përkundrazi është përsëritje e fjalëpërfjalshme e asaj që ka thënë disa herë gjatë luftës në Kosovë, sidomos pas 17 janarit të vitit 1999, kur Qeveria e Serbisë e shpalli William Walker-in "persona nongrata" dhe i dha afat prej 48 orësh që të largohej nga Kosova.
SlashGear 12/08/2019 06:03
Another year, another line up of smartphone trends to look forward to. This year brought us mechanized selfie cameras, in-display fingerprint scanners, variations of the notch and triple cameras. The headphone jack also breathed its final breath as mainstream phones like Samsung Galaxy took them off their main devices. 2020 is set bring even more enhancements to the mix. The …
Ming Pao (China) 12/08/2019 06:01
雖然社會運動持續,但二手市場仍不乏高價成交,其中青衣盈翠半島最新錄得一宗破頂成交,有3房戶以實呎逾2萬元沽出,呎價創屋苑分層戶新高。中原分行區域營業經理陳輝麟表示,上述盈翠半島11座高層F室,實用面積772方呎,屬3房套連儲物室間隔,原業主最初叫價1780萬元放盤,累減232萬元或13%後,新近以1548萬元成交,實呎20052元,呎價為屋苑分層戶首次錄破2萬元水平。原業主於2003年11月以376萬元購入,持貨16年,帳面獲利1172萬元,物業升值逾3倍。

Personal Care

Household Products

Business Issues

Trends

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Information Technologies

Regions

Job Titles