Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
39,574 results
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 10:01
Cuplul format din prezentatoarea TV Mihaela Teslari și hairstilistul Andrei Cocieru se bucură de o casă nouă minunată! După ce s-au văzut cu gresia, faianța și parchetul dorit, tinerii au pornit în căutarea mobilei perfecte, pentru a obține o amenajare comodă, armonioasă și contrastantă. Întrucât orice renovare presupune o mulțime de piese de mobilier, obiecte și decorațiuni, cunoscutul cuplu a apelat la LiberCard. Astfel, au procurat toată mobila necesară, achitând-o în rate fixe și egale, fără costuri suplimentare.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 09:43
Liderul Platformei DA spune că „se vede cu ochiul liber” dorința actualului șef de stat de a o avea drept contracandidat în turul doi la prezidențiale pe lidera PAS, Maia Sandu, pe care a învins-o în cursa din 2016. „Iar Maia Sandu vrea să ajungă încă o dată acolo”, a declarat Andrei Năstase la „Secretele Puterii” de la JurnalTV.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 08:10
Prezenta lege stabilește cadrul legal privind constituirea și funcționarea fondurilor de pensii facultative pe baza economiilor capitalizate individuale, stabilește cerințele față de organizarea, licențierea și activitățile desfășurate de administratori, norme privind depozitarii fondurilor de pensii facultative, precum și competențele de supraveghere a acestor entități de către CNPF.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 07:25
Regiunea sud-africană Gauteng, unde se află şi oraşele Johannesburg şi Pretoria şi care a devenit epicentrul pandemiei de Covid-19 pe continentul african, intenţionează să sape peste 1,5 milioane de morminte pentru eventualitatea în care acestea ar fi necesare din cauza răspândirii necontrolate a coronavirusului, relatează miercuri agenţia EFE.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 07:08
Șoferul unui automobil marca Peugeot a pierdut controlul volanului, a derapat de pe carosabil, a lovit un gard și apoi s-a izbit de un copac. Accidentul s-a produs în jurul orei 04:00 dimineața pe strada Lenin din satul Speia, raionul Grigoriopol, stânga Nistrului, scrie presa din regiunea transnistreană.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 05:40
„Dacă Alianța Haosului PAS, PPDA și partidele oligarhilor Plahotniuc și Sor, nu vor depune moțiune ce cenzură, Guvernul poate trece imediat la implementarea acestui pachet social pentru ajutarea cetățenilor. Dacă se va depune moțiune de cenzură, noi vom veni cu noi și noi soluții pentru ca banii să ajungă oricum la oameni” - aceasta este reacția șefului statului, după ce premierul Ion Chicu a reușit, din a patra încercare, să-și prezinte proiectul de asumare de răspundere în plenul Parlamentului.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 05:18
Traseismul politic din nou subiect de dispută la ședința Parlamentului, după revenirea lui Ștefan Gațcan la ședința în plen. Deputata Maria Ciobanu a adus acuzații Partidului Democrat, pe care l-a catalogat ca fiind „campion la cumpărarea deputaților și înflorirea traseismului”.
UNIMEDIA (Moldova) 07/09/2020 05:06
Dacă ești obișnuit să primești transferuri internaționale prin sistemul Zolotaya Korona, îți propunem să o faci mai simplu, fără a te deplasa la bancă, utilizând serviciul online de la FinComBank. Acum, cei dragi de peste hotare îți pot trimite bani cu ușurință, deoarece poți primi transferurile bănești Zolotaya Korona direct pe orice card emis în Moldova, în doar câteva minute, serviciul fiind disponibil non-stop de pe orice gadget.

Health Care

Health and Wellness

Business Issues

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Financial Results

Global Markets

Global Risk Factors

Government Agencies

Insurance

Information Technologies

Job Titles

Legal and Regulatory

Political Entities

Sources

Strategic Scenarios

Trends

Hints:

On this page, you see the results of the search you have run.  You may also view the following:

  •  Click on this drop-down menu on the right hand side of the page, to choose between the machine learning-produced Insights Reports, or the listing of concepts extracted from the results, in chart or list format. 


  •  View the number of search results returned for the search in each of your collections, and click on any of those numbers to view the entire listing of results from the chosen collection.

  •  Use the search adjustment drop-downs to change the scope, sorting, and presentation of your results.

  •  Show or hide the record’s caption (content description).

  •  Show actions that can be made with the search result record.

  •  Click on the Save button after running your search, to save it so that its results will be updated each time relevant new content is added to the designated collection. You may choose to be notified via search alerts.

Click here for more info on Search Results

Click here for more info on Machine Learning applications