Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
38,229 results
UNIMEDIA (Moldova) 02/21/2020 11:29
A câştigat până în prezent aplauzele pentru că era atât autoutilitară, MPV de familie, shuttle, cât şi un camper cu o versatilitate nelimitată. Până în prezent au fost construite peste trei milioane de exemplare, iar acum, ca o premieră mondială, divizia Volkswagen Commercial Vehicles prezintă a cincea generaţie Caddy, la 42 de ani de la prima!Maşina a fost arătată în cadrul unui eveniment organizat în Dusseldorf, Germania.
UNIMEDIA (Moldova) 02/21/2020 10:52
Șeful statului spune că remanierile în Guvern sunt inevitabile, iar 3-4 miniștri ar putea să fie schimbați, în această primăvară. Nu însă și premierul Ion Chicu, ce va activa cel puțin până la sfârșitul acestui an, declară Igor Dodon în emisiunea sa de pe Youtube, „Președintele răspunde”.
UNIMEDIA (Moldova) 02/21/2020 08:55
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi a reacționat dur la ultima amânare în dosarul de escrocherie în proporții deosebit de mari și spălare de bani, în care este vizat fostul primar de Orhei, Ilan Șor. Oficialul a declarat că va cere cercetarea disciplinară a judecătorilor și procurorilor implicați în acest dosar.
UNIMEDIA (Moldova) 02/21/2020 07:50
Premierul Ion Chicu s-a arătat dezamăgit că nu și-a putut prezenta raportul privind activitatea Guvernului de la tribuna Parlamentului, după ce opoziția a blocat ședința, nemulțumită că în Legislativ nu s-a prezentat întreg cabinetul de miniștri. Chicu a ieșit în fața presei și și-a ținut pledoaria, care a început cu întrebarea: „de ce nu avem încredere în viitorul țării?”.

Food and Human Nutrition

Business Issues

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Commodity Prices

Financial Results

Global Markets

Global Risk Factors

Government Agencies

Information Technologies

Legal and Regulatory

Products - Animal

Products - Plant

Political Entities

Strategic Scenarios

Sources

Trends

Hints:

On this page, you see the results of the search you have run.  You may also view the following:

  •  Click on this drop-down menu on the right hand side of the page, to choose between the machine learning-produced Insights Reports, or the listing of concepts extracted from the results, in chart or list format. 


  •  View the number of search results returned for the search in each of your collections, and click on any of those numbers to view the entire listing of results from the chosen collection.

  •  Use the search adjustment drop-downs to change the scope, sorting, and presentation of your results.

  •  Show or hide the record’s caption (content description).

  •  Show actions that can be made with the search result record.

  •  Click on the Save button after running your search, to save it so that its results will be updated each time relevant new content is added to the designated collection. You may choose to be notified via search alerts.

Click here for more info on Search Results

Click here for more info on Machine Learning applications