Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
7,425 results
Tweakers 10/21/2020 09:00
Opera heeft versie 72 van zijn gelijknamige webbrowser uitgebracht. Opera maakt gebruik van de Blink-engine. Deze maakt deel uit van Chromium, dat onder meer ook door Google Chrome gebruikt wordt. Opera is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Daarnaast zijn er ook versies voor Android en iOS. In versie 72 zijn er verbeteringen aangebracht in de zoekfunctionaliteit. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden. Opera 72 update.
Tweakers 10/21/2020 08:18
TechSmith heeft versie 2021.0 van Snagit uitgebracht. Met dit programma, dat voor zowel Windows als macOS beschikbaar is, kunnen plaatjes, tekst, bewegende beelden en webpagina's worden afgevangen en bewerkt. Zo kunnen er effecten als perspectief, spotlight en magnify op worden losgelaten. Verder kunnen ter verduidelijking teksten, pijlen en cirkels worden aangebracht. De screenshots kunnen als afbeeldingen worden opgeslagen of direct in diverse programma's zoals Word en PowerPoint worden geïmporteerd. In versie 2021.0 zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: Templates 2.0.
Tweakers 10/21/2020 06:44
Er is een nieuwe versievan Daum PotPlayer verschenen. Deze mediaspeler voor Windows wordt ontwikkeld door de Koreaan die ooit is begonnen met KMPlayer, dat nu door Pandora TV wordt uitgegeven. Daum PotPlayer heeft ingebakken ondersteuning voor een groot aantal formaten en is dus niet afhankelijk van los geïnstalleerde codecs. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht: New:
Tweakers 10/21/2020 02:09
De ontwikkelaars achter Git hebben versie 2.29.0 van hun software uitgebracht. Met Git kunnen onder andere software- en projectontwikkelaars beheer en versiecontrole over data en broncode uitvoeren. Het programma kan worden gezien als een concurrent voor Subversion of Mercurial. Het heeft onder andere complete branching- en merging-functies en wordt onder de gpl versie 2 uitgegeven. Voor een overzicht van vergelijkingen tussen Git en andere versiebeheersystemen verwijzen we naar deze pagina. De release notes met de belangrijkste versnderingen voor deze uitgave kunnen op deze pagina worden ingezien, dit is de complete lijst met veranderingen en verbeteringen: UI, Workflows & Features.

Personal Care

Household Products

Business Issues

Trends

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Information Technologies

Regions

Job Titles