Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
37,777 results
UNIMEDIA (Moldova) 06/05/2020 14:21
Dacă oamenii nu se vor responzabiliza și vor omite în continuare măsurile de protecție împotriva Covid-19, riscăm că nu deosebim trecerea dintre valuri, care potrivit pronosticurilor făcute de specialiști ar urma să se producă în toamnă, spune șeful ANSP, Nicolae Furtuna, în cadrul emisiunii UNInterviu.
UNIMEDIA (Moldova) 06/05/2020 13:35
Majoritatea medicilor care au contractat noul tip de coronavirus s-au vindecat, iar o bună parte dintre ei au revenit la muncă. Declarația aparține șefului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, care a mai declarat în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA că echipamentele de protecție rămân în vigoare chiar și pentru cei deja au învâns boala.
UNIMEDIA (Moldova) 06/05/2020 13:00
Ridicarea măsurilor în unele sectoare trebuiau păstrate, iar după ce au fost ridicate, curând ar putea fi impuse iarăși. Despre aceasta a vorbit șeful Agenției Națională în Sănătate Publică, Nicolae Furtună, în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.
UNIMEDIA (Moldova) 06/05/2020 11:17
Pe data de 6 mai, curent, o asistentă medicală din Moldova a decedat de Covid-19, iar cei trei 3 copii ai săi au rămas orfani. Doi ani în urmă femeia a depus dosarele de redobândire a cetățeniei române pentru ea și cei trei copii ai săi, doi minori, însă nu a mai primit actele. În acest sens Ana Guțu, Secretara de stat a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din Guvernul de la Bucureşti a sesizat Autoritatea Națională pentru Cetățenie ca să i se acorde „post-mortem cetățenia română asistentei medicale, dar și celor 3 copii”.
UNIMEDIA (Moldova) 06/05/2020 09:40
Comisia Europeană și Agenţia Spaţială Europeană au lansat o platformă care utilizează date transmise prin satelit de observare a Pământului pentru a măsura impactul blocajului cauzat de coronavirus și pentru a monitoriza redresarea în urma eliminării măsurilor restrictive, la nivel local, regional și mondial.
UNIMEDIA (Moldova) 06/05/2020 09:06
Alerta cu bombă de la Ambasada Rusiei s-a dovedit a fi falsă. La mai bine de de o oră de la apel, peste 20 de angajați Ministerului de Interne, care au fost disponibilizați pentru gestionarea situației, au încheiat operațiunea, constatând că la sediul Ambasadei Federației Ruse la Chișinău nu s-a depistat niciun obiect exploziv.

Chemicals - Agricultural

Chemicals - Industrial

Business Issues

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Commodity Prices

Financial Results

Global Markets

Global Risk Factors

Government Agencies

Information Technologies

Legal and Regulatory

Political Entities

Sources

Strategic Scenarios

Trends

Hints:

On this page, you see the results of the search you have run.  You may also view the following:

  •  Click on this drop-down menu on the right hand side of the page, to choose between the machine learning-produced Insights Reports, or the listing of concepts extracted from the results, in chart or list format. 


  •  View the number of search results returned for the search in each of your collections, and click on any of those numbers to view the entire listing of results from the chosen collection.

  •  Use the search adjustment drop-downs to change the scope, sorting, and presentation of your results.

  •  Show or hide the record’s caption (content description).

  •  Show actions that can be made with the search result record.

  •  Click on the Save button after running your search, to save it so that its results will be updated each time relevant new content is added to the designated collection. You may choose to be notified via search alerts.

Click here for more info on Search Results

Click here for more info on Machine Learning applications