Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
2,918 results
De Gentenaar (Belgium) (EU) 08/16/2019 05:24
Het zijn spannende tijden voor de Belgische economie. De kans op een harde Brexit is groter dan ooit, waardoor de Vlaamse export naar Groot-Brittannië zou dalen. De handelsoorlog tussen de VS en China dreigt zich tot in Europa te laten voelen. En onze belangrijkste handelspartner, Duitsland, zit op het randje van een recessie. Moeten we ons daar zorgen over maken?
De Gentenaar (Belgium) (EU) 08/14/2019 10:50
De Duitse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar met 0,1 procent gekrompen in vergelijking met de vorige drie maanden. Die krimp van de grootste en belangrijkste economie van Europa komt niet als een verrassing, maar ze kan wel een impact hebben op de andere landen in de Eurozone. “Dit is geen goed nieuws”, klinkt het bij economen.
Het vertrouwen van grote beleggers en analisten in de Duitse economie is in augustus gedaald naar het laagste niveau sinds eind 2011. En da’s slecht nieuws voor de hele economie, want Duitsland is niet alleen de locomotief van de Europese economie, het is ook een betrouwbare thermometer van de wereldwijde economie, zeggen economen.
De Gentenaar (Belgium) (EU) 08/12/2019 05:18
Duizel bij deze getallen: 62.000 euro per minuut, 3,5 miljoen per uur, 89 miljoen per dag. Aan dit tempo groeide afgelopen jaar de rijkdom van de Waltons, de familie achter de Amerikaanse winkelketen Walmart, vorig jaar groeide. Zij voeren de lijst van rijkste families aan, van het business-persbureau Bloomberg. Wij Belgen doen ook mee. Op de zevende staat de brouwersfamilie Van Damme, de Spoelberch, de Mevius.

Therapeutic Areas

Clinical Trials and Phases

Business Issues

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Financial Results

Global Markets

Global Risk Factors

Government Agencies

Job Titles

Legal and Regulatory

Cell Receptors

Cells

Diagnostics and Therapeutics

Diseases

Drugs - Brand Names

Drugs - Generic

Enzymes

Genes

Health Care

Health and Wellness

Human Anatomy

Mechanisms of Action

Medical Devices

Proteins

Sources

Strategic Scenarios

Trends

Hints:

On this page, you see the results of the search you have run.  You may also view the following:

  •  Click on this drop-down menu on the right hand side of the page, to choose between the machine learning-produced Insights Reports, or the listing of concepts extracted from the results, in chart or list format. 


  •  View the number of search results returned for the search in each of your collections, and click on any of those numbers to view the entire listing of results from the chosen collection.

  •  Use the search adjustment drop-downs to change the scope, sorting, and presentation of your results.

  •  Show or hide the record’s caption (content description).

  •  Show actions that can be made with the search result record.

  •  Click on the Save button after running your search, to save it so that its results will be updated each time relevant new content is added to the designated collection. You may choose to be notified via search alerts.

Click here for more info on Search Results

Click here for more info on Machine Learning applications