Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
39,092 results
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 12:20
Președintele Igor Dodon spune că el nu este răul cel mai mare, iar dacă la alegerile prezidențiale nu câștigă „echipa actuală”, la putere riscă să ajungă unul precum a fost Plahotniuc sau cineva care va fi condus din afară țării. Declarațiile au fost făcute de către Dodon în cadrul emisiunii sale „Președintele Răspunde”.
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 10:07
Criza cauzată de pandemia Covid-19, pe plan mondial, a avut un impact negativ și asupra schimburilor comerciale ale Republicii Moldova. Biroul Naţional de Statistică informează că, exporturile de mărfuri realizate în luna iunie 2020 s-au cifrat la 189,6 milioane de dolari SUA, cu 21,8% mai mult, față de luna precedentă și cu 6,2% mai puțin, comparativ cu luna iunie 2019.
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 09:16
Partidul Acasă Construim Europa (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, a depus astăzi actele necesare pentru înregistrare la Agenția Servicii Publice, cu respectarea tuturor procedurilor și legislației în vigoare de constituire. Zi istorică pentru Partidul Acasă Construim Europa. Astăzi se împlinesc două luni de când a fost lansat Grupul de inițiativă al PACE”, se menționează într-un comunicat al formațiunii politice.
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 09:13
A patra zi de proteste a agricultorilor din raioanele din sudul țării. Aceștia au pornit joi spre Chișinău, cu tot cu tehnica agricolă, însă au întâmpinat impedimente din partea forțelor de ordine. O parte din manifestanți, care s-au deplasat spre capitală pe traseul Chișinău-Hîncești, sunt blocați de aseară la intrarea în orașul Ialoveni și nu sunt lăsați să se deplaseze spre capitală.
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 08:53
Articole informative și de ajutor, interviuri interesante și educative, alături de oportunități pentru tineri activi care vor să se implice și să facă o diferență!#PrindeȘansa a fost inființată de un grup de tineri dedcați, cărora le pasă, iar cu susținerea MECC, acest proiect reușește să inspire, să ajute și să informeze!
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 08:38
Stații de așteptare și trotuare în stare insalubră, gherete și panouri de reclamă care trebuiesc evacuate. Acestea, dar și alte nereguli au fost depistate de primarul general, Ion Ceban, în cadrul inspecției efectuate în sectorul Botanica al capitalei. Edilul i-a solicitat pretorului de sector să soluționeze problemele în cel mai scurt timp.
UNIMEDIA (Moldova) 08/14/2020 08:14
Președintele Platformei DA, Andrei Năstase a primit titlul de cetățean de onoare al Iașului, România. Primarul orașului, Mihai Chirica a îndemnat basarabenii să susțină proiectul politic al lui Andrei Năstase. „Am emoții deosebite și aparte. Vă mulțumesc! Câți ani ar trebui să mai treacă pentru ca să vorbim despre o singură „acasă””, a spus, la rândul său, Andrei Năstase.

Information Technologies

IT Markets

Business Issues

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Analysts

Analyst Firms

Global Markets

Global Risk Factors

Government Agencies

Job Titles

Legal and Regulatory

Political Entities

Sources

Strategic Scenarios

Trends

Hints:

On this page, you see the results of the search you have run.  You may also view the following:

  •  Click on this drop-down menu on the right hand side of the page, to choose between the machine learning-produced Insights Reports, or the listing of concepts extracted from the results, in chart or list format. 


  •  View the number of search results returned for the search in each of your collections, and click on any of those numbers to view the entire listing of results from the chosen collection.

  •  Use the search adjustment drop-downs to change the scope, sorting, and presentation of your results.

  •  Show or hide the record’s caption (content description).

  •  Show actions that can be made with the search result record.

  •  Click on the Save button after running your search, to save it so that its results will be updated each time relevant new content is added to the designated collection. You may choose to be notified via search alerts.

Click here for more info on Search Results

Click here for more info on Machine Learning applications