Millie
your market intelligence analyst
Search Results
Edit Save
49,802 results
Kosova Press (Serbia) 06/17/2019 10:12
Ish-kryesuesi i Bordit të Telekom-it, Rexhë Gjonbalaj gjatë raportimit të tij para Komisionit Parlamentar Hetimor për gjendjen në PTK dhe Vala, ka mohuar deklarimet se bordi e ka nënshkruar kontratën me Z Mobile, duke thënë se parakontrata e kësaj marrëveshje është nënshkruar nga kryeshefi ekzekutiv i menaxhmentit të atëhershëm të Telekom-it, Adnan Merovci.

Automotive Industries

Business Issues

Companies - Public

Companies - Venture Funded

Global Markets

Government Agencies

Information Technologies

Job Titles

Legal and Regulatory

Market Research Topics

Political Entities

Sources

Strategic Scenarios

Trends